REGULAMENTUL CONCURSULUI

Samsung cauta cel mai bun fotoreporter de sport din Romania
(concurs ce se desfasoara pe site-ul www.sport.ro)

 

Art. 1 Organizatori

PROTV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare 2835636, atribut fiscal R.     

Art. 2 Durata actiunii

Actiunea se deruleaza in intervalul 23 martie 2012 – 9 mai 2012,  in scopul fidelizarii internautilor si cresterii traficului pe site-ul www.sport.ro.
ProTV isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si de terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta publicul pe site-ul www.sport.ro.

 

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se adresează tuturor vizitatorilor site-ului www.sport.ro cu domiciliul in Romania.
Nu vor avea drept de participare angajatii MEDIAPRO, PROTV SA si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, precum si rudele de gradul intai ale acestora.
Participarea la campania Samsung cauta cel mai bun fotoreporter de sport din Romania” implica acceptarea ca numele, textele si fotografiile prezentate de participantii sa poata fi facute publice in scop publicitar, fara niciun  fel de pretentie de ordin patrimonial.

 

Art. 4 Protectia datelor personale

Prin participarea la concursul Samsung cauta cel mai bun fotoreporter de sport din Romania”, completarea datelor personale in formularul de inscriere si selectarea butonului „Trimite”, orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. PRO TV S.A, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155. Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.
S.C. PRO TV S.A prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).
Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. PROTV S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.
Datele cu caracter personal prelucrate in vederea prganizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C.PRO TV S.A si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.
La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. PRO TV S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator.
Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. PRO TV S.A nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.
Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.
Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 109, sector 2, Bucuresti.
Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii

 

Pentru a participa la concurs, vizitatorii site-ului www.sport.ro trebuie sa acceseze pagina speciala de concurs si sa urmeze pasii de mai jos:
Etapa 1: 23 martie - 8 aprilie 2012:

 • userul trebuie sa completeze formularul de inscriere din pagina speciala de  concurs. Toate campurile din formular sunt obligatorii
 • sa uploadeze o fotografie cu caracter sportiv, realizata de el, prin care sa demonstreze calitatile sale de fotograf. Fiecare participant trebuie sa participle in concurs cu o singura fotografie. Daca participa cu mai multe fotografii, organizatorul isi rezerva dreptul sa selecteze in concurs prima fotografie inscrisa, in functie de data upload-arii.
 • sa acumuleze cat mai multe voturi la poza uploadata in perioada 29 martie - 6 aprilie 2012 (un concurent poate fi votat  de catre un utilizator al site-ului www.sport.ro o singura data pe zi)

Primii 5 cei mai votati useri inscrisi la concurs sunt desemnati castigatori ai primei etape si se califica pentru a doua etapa a concursului.

Cei 5 se vor regasi pe site-ul www.sport.ro in data de 9 aprilie si vor fi contactati prin de catre organizatori. Pentru a fi validat, castigatorul va trebui sa raspunda la email sau telefon in data de 9 aprilie. In cazul in care unul din cei 5 nu raspunde, va pierde premiul si va fi contactat urmatorul user in ordinea voturilor obtinute.

 

Etapa 2: 10 aprilie - 26 aprilie 2012:

 • cei 5 finalisti ai primei etape de concurs sunt invitati sa participle la o intalnire de lucru cu un reprezentant din echipa sport.ro si un reprezentant Samsung, in data de 10 aprilie, la sediul Pro TV – Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, Bucuresti. Scopul acestei intalniri este inmanarea premiilor si un training despre produs si despre fotografia de sport
 • cei 5 finalisti ai primei etape de concurs sunt invitati sa participe, pe stadion, la returul semifinalei Cupei Romaniei in data de 11 aprilie 2012 unde vor face fotografii la meci folosind aparatul foto Samsung WB150, fotografii cu care se vor inscrie automat in cea de-a doua etapa a concursului, in aceeasi pagina speciala de concurs; fotografiile vor fi postate in perioada 11-12 aprilie 2012
 • in intervalul 13 aprilie - 25 aprilie se desfasoara votarea celor 5 finalisti (un concurent poate fi votat  de catre un utilizator al site-ului www.sport.ro o singura data pe zi)

Cel care acumuleaza cel mai mare numar de voturi pana in data de 26 aprilie 2012, este desemnat castigator al celei de-a doua etape si implicit, marele castigator al concursului. Numele castigatorului se va regasi pe site-ul www.sport.ro  incepand cu 27 aprilie si va fi contactat prin e-mail de catre organizatori.

 • El va participa, in calitate de fotoreporter  ProTv, in data de 9 Mai 2012, la finala Europa League ce va avea loc pe Stadionul National Arena din Bucuresti. Fotografiile realizate de el la finala mentionata mai sus, vor fi publicate pe site-ul www.sport.ro  in data de 10 mai 2012.


Castigatorii concursului (atat cei din prima etapa cat si castigatorul celei de-a doua etape) vor fi anuntati pe site-ul www.sport.ro si contactati de organizatori.
In cazul in care participantii desemnati castigatori au furnizat date de contact eronate si nu pot fi contactati, sunt descalificati si se aleg urmatorii clasati, pe baza numarului de voturi acumulate.
Administratorii site-ului www.sport.ro isi rezerva dreptul de a  elimina din concurs orice utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul.

Conditii cu privire la fotografiile inscrise in concurs
Organizatorul va selecta si sterge fotografiile inscrise in concurs care nu respecta oricare din criteriile de mai jos:

 • Materialele inscrise in concurs sunt acceptate numai daca respecta urmatoarele formate de fisiere: jpg, jpeg, png si  gif, cu o dimensiune maxima de 12 MB.
 • Sunt acceptate colajele sau fotografiile al căror conţinut a fost modificat prin intermediul programelor de procesare foto. Sunt acceptate si corecţiile de lumină şi de contrast, precum şi reîncadrarea sau redimensionarea pentru a putea fi încărcate pe site.
 • Nu sunt acceptate fotografiile pe care Organizatorul le consideră obscene, provocatoare sau al căror conţinut poate provoca obiecţii de orice fel;
 • Nu sunt acceptate  imagini înscrise de angajaţi ai Organizatorului şi de partenerii săi sau de membri ai familiilor acestora.
 • Nu sunt acceptate fotografii care nu se încadrează în tematica impusă.
 • Nu sunt acceptate materialele in care apar persoane publice sau notorii si pentru care Participantul nu a trimis formularul de consimtamant semnat de persoana respectiva care autorizează publicarea fotografiei. Formularul semnat trebuie trimis in original, la adresa Organizatorului din Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu nr 109, sector 2. Formularul de consimţământ personal este disponibil pe siteul concursului, www.sport.ro.
 • Nu sunt acceptate materialele efectuate pe o proprietate privată si pentru care Participantul nu a trimis formularul de Consimţământul pentru locaţie semnat de persoana respectiva care autorizează publicarea fotografiei. Formularul semnat trebuie trimis in original, la adresa Organizatorului din Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu nr 109, sector 2.Formularul de consimţământ personal este disponibil pe site-ul concursului, www.sport.ro,

 

Prin inscrierea unei fotografii, Participantul isi asuma răspunderea că imaginea respectivă este creaţia sa proprie şi originală, că este o descriere autentică şi onestă a conţinutului subiectului prezentat şi că nici o altă parte nu are drepturi, titluri, pretenţii sau interes asupra ei.

Art. 6 Premii

 Premiile constau in:

 • Etapa1: fiecare castigator primeste cate o camera foto Samsung WB 150.  Valoarea unei camera foto este de 799 lei (TVA inclus).
 • Etapa 2: oportunitatea de a fi fotoreporterul Protv la finala Europa League de pe data de 9 mai 2012. Nu are valoare economica .

Premiile din etapa 1 a concursului sunt oferite de catre Partenerul STARCOM MEDIAVEST GROUP SRL .

Castigatorii cu domiciliu in Bucuresti isi vor ridica premiile de la sediul Pro TV – Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, Bucuresti, fie in ziua  cand va avea loc training-ul cu reprezentantii sport.ro si Samsung, fie cu alta ocazie in zilele de 9 si 10 aprilie.
Castigatorii cu domiciliu in provincie pot ridica premiile de la Sediul Pro TV – Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, Bucuresti, in ziua trainingului, fie fie cu alta ocazie in zilele de 9 si 10 aprilie. In cazul in care unul dintre castigatori refuza (din diferite motive) participarea in etapa a doua a concursului premiile pot fi livrate prin curier, imediat dupa ce castigatorii au trimis organizatorului o copie dupa actul de identitate (in maxim 2 zile de la contactarea lor de catre organizator).

Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor in bani sau alte produse ori servicii.
Premiile vor fi inmanate castigatorilor de catre organizatorul concursului, pe baza unui act de identitate.

Art. 7 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Desemnarea castigatorilor se va face in baza numarului de voturi acumulate de fiecare participant pe pagina speciala de concurs a www.sport.ro dupa cum a fost mentionat la Art. 5.
Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.sport.ro si contactati prin email de catre organizatorul campaniei.
Organizatorul nu are nicio responsabilitate pentru transportul castigatorului in vederea ridicarii premiului.
Castigatorul va primi premiul numai dupa ce, in prealabil, a furnizat organizatorului o copie dupa actul de identitate.
In caz contar, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul si a valida un nou castigator, folosind mecanismul principal al concursului mentionat in regulament la Art. 5.


Art. 8 Responsabilitatea

Organizatorul promotiei nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.
Organizatorul va acorda premiul numai acelor persoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cu prevederile prezentului regulament.
Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.
Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru:

 • Inscrierile care nu conţin toate campurile obligatorii sau nu permit confirmarea identitatii participantului ;
 • Inscrierile care conţin informaţii false ori vadit eronate (ex. Numar de telefon) si care fac imposibila contactarea castigatorului de catre reprezentantii Organizatorului
 • Intarzierile in livrarea premiilor cauzate de intarzieri in prestarea serviciilor de catre furnizorii de servicii de curierat.
 • Erorile ivite din cauza functionarii defectuoase a serviciilor de internet (de exemplu, dar fara a se limita la formularele care nu se pot stoca in baza de date din cauza intreruperilor conexiunii la internet).
 • Erori cauzate de intreruperea conexiunii la internet a participantilor in timpul cat acestia sunt pe siteul www.sport.ro;
 • Erori cauzate de intreruperea neasteptata a serviciului de hosting al site-ului (pana de curent, atacuri DDOS)
 • Pierderea de catre participant a datelor de logare, blocarea adresei de e-mail a participantului sau alte defectiuni ale altor mecanisme decat ale siteului, implicate in procesul de reamintire a parolei si userului.
 • Erori cauzate de folosirea incorecta a computerului personal de catre participant (intreruperea sursei electrice a computerului, erori date de sistemul de operare instalat pe computer, erori date de virusarea sistemului de operare al computerului, erori date de folosirea cu rea vointa a tehnologiei de catre participant in scopul de a manipula rezultatele Campaniei).
 • Erori cauzate de folosirea altor tehnologii decate cele recomandate de Organizator. Tehnologiile recomandate: Browser internet (Internet Explorer vers. minima 6, Mozzila vers. Minima 3, Opera 9), Sistem de operare minim Windows 2000.

 

Art.9 Taxe si impozite

Organizatorul acestei campanii are obligatia sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze catre bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premiul acordat, in conformitate cu disp. art.77 al.1 din Codul Fiscal al Romaniei.

 

Art. 10 Publicarea regulamentului

Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fi disponibil gratuit la sediul Organizatorului si pe site-ul www.sport.ro incepand cu data de 22 martie 2012.
Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.


Art. 11 Litigii

In cazul unor litigii aparute intre ProTV si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.
Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente din raza teritoriala a sediului social al organizatorului.


SC PRO TV SA

 prin reprezentant legal